trafficnews.bgИзчезналата в Пловдив 28-годишна Кристина е  пианистка от София, научи TrafficNews.bg.

...
trafficnews.bgИзчезналата в Пловдив 28-годишна Кристина е  пианистка от София, научи TrafficNews.bg.
Коментари Харесай

Изчезналата в Пловдив Кристина - пианистка, пътешественичка


trafficnews.bg

Изчезналата в Пловдив 28-годишна Кристина е  пианистка от София, научи  TrafficNews.bg . Тя е студентка, а в свободното си време се занимава главно с музика. Често взе участие в разнообразни политически митинги. Страст са й концертите на ново изгряващи рок и пънк банди. Девойката посещавала паметните клубове в столицата, където звучи музика онлайн, допълва trafficnews.bg.

 28-годишното момиче живее в наследствения си апартамент покрай НДК. Тя отдавала една от стаите на свои сътрудници от университета.

Приятели разказват Кристина пред  TrafficNews.bg , като забавна, умна и доста ерудирана млада дама.  Говерела свободно няколко езика. В домът си има голяма библиотека, завещание от родителителите й  

Към момента не се знае какво е правела в Пловдив. Момичето има родственици, само че те живеят в София.

Припомняме, че  Кристина Попска е била забелязана за последно в Пловдив на 28 ноември.  Същият ден е напуснала дома си и оттогава е в неопределеност.  Младата жена е висока към 168 см, с дълга кестенява коса и зелени очи. Била е облечена със сиво палто, рокля в черно и жълто, обута с боти.

Хората, които имат повече информация за търсената жена, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

 





Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР